Advies over interieur voor bedrijven

Advies over interieur voor bedrijven

Wanneer je je huis, of slechts een kamer, opnieuw wilt inrichten ga je voor advies naar een interieurbedrijf/-winkel die verstand van zaken heeft. Daarvan zijn er genoeg te vinden. Maar naar wie ga je als je als bedrijf zijne advies over interieur wilt? Dan kun je aankloppen bij CEKA Nederland. CEKA helpt bedrijven in de sectoren zakelijke markt, onderwijs en zorginstellingen met hun interieurwensen. Van advies tot verwezenlijking en afhandeling van oud meubilair en ander verbouwafval. CEKA doet het allemaal.

 

Stel, je hebt een eigen bedrijf die uit zijn voegen aan het groeien is. Dan is een eigen werkruimte voor jou en je personeel best wel fijn. Maar een kantoor of werkruimte inrichten is wel even iets anders dan een woonruimte inrichten. CEKA kan je dan helpen om van die kale en koude ruimte een prachtige werkruimte te maken waarin jij en je personeel optimaal kunnen werken en de beste resultaten kunnen behalen.

Maar hoe gaat dat dan in zijn werk? Het begint dus met dat adviesgesprek met een van de interieuradviseurs van CEKA. Samen gaan jullie kijken naar wat voor soort bedrijf jullie zijn, welke eisen en wensen er spelen, wat jullie drijft om elke dag naar werk te komen en meer van dat soort zaken. Op basis van dat adviesgesprek wordt er dan een interieurontwerp gemaakt. Na goedkeuring van het interieurontwerp gaan de gaan de medewerkers van CEKA Nederland aan de slag om dat ontwerp om te zetten in werkelijkheid. Gedurende het proces vindt er veelvuldig overleg plaats tussen jou als bedrijf en CEKA om te kijken of alles nog naar wens is. Zodat je uiteindelijk een prachtige werkruimte hebt waar jullie goed kunnen werken, maar waar jullie je ook helemaal thuis voelen.

 

Nieuwsgierig geworden wat CEKA Nederland voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ze op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *