Hoe werkt een Exact Online koppeling met een webshop?

Hoe werkt een Exact Online koppeling met een webshop?

Het hebben van een eigen bedrijf of een eigen webshop kan ingewikkeld zijn, maar met het gebruiken van de juiste software kun je het jezelf een stuk makkelijker maken. Exact Online is zo’n software pakket dat bedrijven gebruiken om hun processen te optimaliseren. In dit artikel lees je meer over Exact online en het gebruik hiervan bij een webshop, dus hoe je een Exact online koppeling kunt maken met je webshop.  

Wat is Exact Online?

Exact Online is een software pakket voor ondernemers uitgegeven door Exact Software. Exact Software lever software-pakketten voor boekhouding, human resource management, relationship management en enterprise resource planning. 

Exact Software is een Nederlands bedrijf maar het is inmiddels erg groot geworden, ook internationaal. Het bedrijf levert software-pakketten aan allerlei verschillende bedrijven over de hele wereld. Met zo’n programma wordt het jou en je bedrijf iets makkelijker gemaakt om bepaalde taken uit te voeren of om met bepaalde werkzaamheden om te gaan. 

Exact Online is een bekend ERP-systeem, ERP staat voor enterprise resource planning. Exact Online beschikt over onder andere de mogelijkheid om op een bepaald moment live met een externe accountant samen te werken, ook worden er betalingsherinneringen verzonden en worden gescande facturen gelijk herkend. 

Koppeling aan webshop

Wanneer je een eigen webshop hebt kan het heel handig zijn om Exact Online hieraan te koppelen, dit is Exact voor handel. Door Exact voor handel te gebruiken heb je veel beter en realtime inzicht in je orders en de voorraad van het magazijn. 

Voordelen van het koppelen van Exact online aan je webshop zijn dat bestellingen van de webshop direct in je handelssysteem komen. In dit systeem worden de bestellingen snel verwerkt tot een order, dit kan per bestelling best wat tijd schelen. Ook heb je meer controle over en inzicht in je voorraad en de orders waardoor je sneller zult leveren. Als je leveringen sneller bij de klant aankomen is de klant ook meer tevreden, win-win dus. 

De prijzen voor een online software-pakket kunnen verschillen omdat er ook verschillende pakketten zijn. Het basispakket van Exact Online voor handel kost €250,- per maand en hiermee kun je gratis boekhouden, slim order picken, verkooporders verwerken, voorraadbeheer en offertes opstellen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.