Wat zijn de populairste merken aanstekers

Wat zijn de populairste merken aanstekers

Als je een aansteker gaat kopen is het merk één van de dingen waar je op kunt letten. Het merk zegt iets over de kwaliteit, de prijs, het gebruiksgemak en het design. Maar welke merken aanstekers zijn populair?

Om daar antwoord op te geven zetten we de beste verkochte merken in dit artikel voor je op een rijtje. Zo kun je denken aan de merken BIC, Clipper en Zippo. Lees snel verder voor meer informatie over de merken. 

1: BIC

Heb je het over een populair merk voor aanstekers, dan heb je het over BIC. Het merk BIC staat bekend om wegwerpaanstekers voor een gunstige prijs. De prijs is bovendien goed in verhouding met de kwaliteit. Er is namelijk ook zeker aan de veiligheid gedacht. De aanstekers zijn stevig gebouwd en kunnen tegen hoge temperaturen. 

Qua design zijn de aanstekers er in allerlei kleuren en patronen. De meest voorkomende aanstekers van BIC hebben een wat kleiner formaat, die je goed mee kunt nemen. Als je dus een kleurrijke en opvallende aansteker zoekt voor een aantrekkelijke prijs, moet je bij BIC zijn. 

2: Clipper

Een ander merk dat bij veel mensen zeker in de smaak valt, is Clipper. De aanstekers van Clipper zijn niet voor niets populair. Clipper is een spaans merk met jarenlange ervaring op het gebied van aanstekers. De aanstekers zijn hervulbaar, erg veilig en handig in het gebruik. 

Bijzondere eigenschappen van de Clipper aanstekers zijn onder andere dat ze gemaakt worden van gerecyclede materialen. Ook is het een voordeel dat de aanstekers zuinig zijn in het verbruik én dat je uit veel soorten ontwerpen kunt kiezen. Er zijn zelfs ronde aanstekers van Clipper die bijvoorbeeld erg geschikt zijn voor pijprokers.

3: Zippo

Ten derde hoort ook het merk Zippo bij de populaire aansteker merken. De aanstekers van Zippo staan bekend om de goede kwaliteit, het stevige unieke ontwerp en het welbekende klikgeluid. Met een aansteker van dit merk haal je een aansteker in huis waar je lang mee kunt doen en die je in allerlei omstandigheden kunt gebruiken. 

Ook als het waait of regent blijft de aansteker het namelijk doen. Daar zorgt de metalen behuizing voor. Het leuke is daarnaast, dat je ervoor kunt kiezen om de aansteker te laten graveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.