Wegens succes extra voorstelling theaterspektakel Victorie

Er komt een extra voorstelling van het theaterspektakel Victorie! op zondag 7 oktober 16:00 uur. De voorstelling die afgelopen donderdag in premiere ging wordt zo enthousiast ontvangen dat besloten is publiek op zondag ook nog de kans te geven het spektakel te beleven.

Een voorstelling over Alkmaar Ontzet, aan de vooravond van het Alkmaar Ontzet: het blijkt een succes-formule die aanslaat. De reacties van publiek zijn lovend:

"Als Alkmaarder moet je echt naar deze voorstelling. Oh, wat was het gaaf!"

"Het was ronduit een indrukwekkend spektakel met erg mooie effecten en dat alles op deze historische plek."

De voorstelling kreeg goede recensies in onder andere het Noord-Hollands Dagblad en de Theaterkrant:

"Bijzonder is de plek waar het schouwspel wordt opgevoerd. In het hart van Alkmaar, precies op de plek waar sommige gebeurtenissen zich ook echt hebben afgespeeld, tegen het echte decor van het Alkmaarse Waaggebouw, fraai uitgelicht, en ontroerend om te weten dat de Alkmaarders het recht op die waag verkregen van Willem van Oranje als dank voor deze overwinning op de Spanjaarden."

De extra voorstelling van Victorie is op zondag 6 oktober 16:00 uur. Tickets koop je online en bij de kassawagen van Karavaan op het Waagplein (open van 10:00 – 20:30). Victorie is een project van Karavaan en Doss Event Support en is onderdeel van de Victoriefeesten.

Foto: Bowie Verschuuren