Traditioneel aan de zuurkool bij Alkmaarse Victorie!

Tijdens het theaterspektakel Victorie! kunnen bezoekers bij horeca aan het Waagplein genieten van een heerlijke zuurkoolmaaltijd, dè traditionele maaltijd rondom het Alkmaar Ontzet.

Zoals haring, wittebrood en hutspot bij het Leidens Ontzet hoort, is zuurkool de traditionele maaltijd bij het Alkmaarse Ontzet. Zin om je een middag of avond helemaal onder te dompelen in de Alkmaarse victorie? Dan kun je 3 t/m 6 oktober genieten van het theaterspektakel Victorie op het Waagplein met voor of na de voorstelling een heerlijke zuurkoolmaal, inclusief drankjes! (deelnemende zaken: De Waagh, Nola Social, Mojo’s, ’t Hartje, Bubbels & bites mee)

Geen zuurkoolfan? Breid dan je voorstellingsbezoek uit met een gezellige Victorie-borrel. Met een hapje en een drankje maak je je dagje uit compleet. (deelnemende zaken: De Waagh, Nola Social, Mojo’s, ’t Hartje, Bubbels & bites, Café de Zaak, De Boom).

Victorie! is een theaterspektakel over de roemruchte geschiedenis van de Tachtigjarige oorlog. Een stadsbrede viering samengebald in 2 uur power-muziektheater.
Tickets en meer informatie vind je hier. Het zuurkool-arrangement is 35,- per persoon (inclusief de voorstelling, een zuurkoolmaaltijd en 2 drankjes). De Victorie-borrel is 30,- per persoon (inclusief voorstelling, 2 drankjes en borrelhapjes)